Alarmni sistemi Paradox

ALARMNI SISTEMI PARADOX

 

PARADOX JE INDUSTRIJSKI LIDER

paradoxPrav Paradox kot vodeči proizvajalec opreme protivlomne zaščite že leta razvija in izpopolnjuje svoje proizvode in preprosto lahko rečemo, da je postal industrijski lider tako v brezžični tehnologiji kot tudi v hibridno brezžično/žični tehnologiji predvsem pa tribridni (brezžični, žični, adresabilni) tehnologiji dopolnjeni s kontrolo vstopa in komunikacijo proti nadzornim centrom.

 

 

 

 

VSEM PARADOXOVIM PROIZVODOM JE SKUPNA ENA LASTNOST – ZANESLJIVOST

 

zanesljivostZANESLJIVOST je sigurno prvi najvažnejši kriterij pri odločitvi kateri in kakšen sistem protivlomnega varovanja bomo izbrali za določen projekt. Ne glede ali razmišljate o brezžičnem, žičnem ali hibridnem sistemu, mora biti sistem varovanja dovolj zanesljiv, da detektira poskus vloma ali drugi izredni dogodek ter da o tem javi oziroma obvesti lastnika varovanega prostora ali drugo pooblaščeno osebo ali organizacijo v čim krajšem času.

 

 

 

 

PARADOX SISTEMI SE NADGRAJUJEJO

sistemSkozi leta uporabe se menjajo tudi potrebe lastnikov sistemov (prenova hiše, nova konfiguracija opreme v stanovanju ali poslovnem prostoru ter potreba za nadgradnjo sistema z dodajanjem detektorjem in “safety” naprav – detektor dima, poplave, panik tipke in daljinski upravljalniki).

 

 

 

 

 

PARADOX SLEDI TRENDOM

 

iParadox- udobno upravljanje z daljinskim upravljalnikom ali preko LCD oziroma TOUCH tipkovnice občutljive na dotik – upravljanje z iPhone, iPad ali SmartPhone aplikacijami – samostojni nadzor preko svojega prostora preko interneta